Vil du være en del af Marketcommunity?

Marketcommunity.com er Danmark’s største blog om Marketing med mere end 10.000 medlemmer. Men det er også et netværk som rækker ud over computeren, fordi relationer og inspiration også skabes mellem mennesker. Vi bestræber os derfor på at have et godt udbud af morgen-briefings, netværk, konferencer, kurser m.m. Mange ting er gratis for vores medlemmer, og resten er der en attraktiv medlemsrabat på. God fornøjelse 🙂

Basis medlemsskab af Marketcommunity.com

Medlemsskab af Marketcommunity.com er gratis og for alle der arbejder med marketing og kommunikation. Man får fri afgang til alt content (artikler og film) på sitet og mulighed for at deltage gratis på en række arrangementer. Medlemmer får vores nyhedsbrev med spændende artikler og nye arrangementer, så man kan nå at booke plads, inden de er overtegnede. Desuden opnår man medlemsrabat på en række kurser, netværk m.m.

Kunne du tænke dig at skrive en artikel til et af vores temaer?

Er du marketing professionel, og har du noget på hjerte, som du gerne vil dele med vores mere end 10.000 medlemmer, så kan du søge om at blive medlem af vores redaktionsgruppe. Som medlem af redaktionsgruppen holder vi dig løbende orienteret om emner og vinkler, som vi ønsker belyst. Det er så frit for dig at byde ind, når du har lyst og mulighed for at skrive en artikel om emnet.

Har I et morgen-seminar, som I gerne vil gøre opmærksom på?

Vores seminar-format hedder morgen-briefings. Det er sessions á 2 timer fra kl. 8.50-10.50 på hverdage. En morgen-briefing indeholder typisk 2 indlæg af ca. 50 minutters varighed om arrangørens ekspertiseområder. Det er en hyggelig måde for deltagerne at lære nyt og blive inspireret, og en god måde for værtsvirksomheden at fortælle om sine erfaringer. Deltagelse er altid uden betaling på morgen-briefings.

Har I et kursus som er relevant for vores medlemmer?

Det typiske medlem af Marketcommunity.com er en marketing professionel der ønsker at være med helt fremme ift. udviklingen indenfor faget. Hvis du arbejder i en professionel kursusvirksomhed (indenfor marketing og kommunikation), og ønsker at udbyde ét eller flere kurser til vores medlemmer på favorable vilkår, så er du velkommen til at kontakte os.

Er I bureau eller anden virksomhed indenfor kommunikationsbranchen?

Vi lægger vægt på at vores medlemmer let kan danne sig et overblik over, hvilke aktører der findes i branchen, samt hvem der er kvalificerede til forskellige typer opgaver. Derfor vil vi gerne invitere kommunikations- reklame- og mediebureauer, samt leverandører indenfor marketingsoftware m.m. til at søge optagelse i vores brancheindeks.

Har I et branche-netværk som I gerne vil omtale?

Faglige netværk er en effektiv måde at være på forkant med faget og udviklingen indenfor metoder og teknologier. Netværksmøder indeholder typisk både indlæg af eksterne eksperter og sessions hvor man lærer af hinandens erfaringer. Bestyrer du et netværk som er relevant for vores medlemmer, kan du søge om at få det optaget her på sitet.

Er du professionel konferencier, foredragsholder eller key-note speaker?

Til større interne eller eksterne events er det afgørende at have en god vært og de bedste speakers. Hvis det er dig, eller hvis du repræsenterer en eller flere professionelle konferenciers, foredragsholdere eller key-note speakers indenfor marketing, kommunikation eller ledelse, så kontakt os for at blive optaget i vores indeks.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på +45 29930790, eller carsten@marketcommunity.com