Sunde kundeoplevelser gør pensionsordningen mere værd

Vi ser det konstant i hverdagen: Kassedamer erstattes af self checkout-kasser, støvsugeren finder selv nullermændene i stuen, og fabriksarbejderens håndarbejde er blevet erstattet af en hurtig og smart maskine. Kort før årtusindskiftet var kunstig intelligens et banebrydende fænomen.

Traditionelt set er pension et lavinteresseområde for danskerne, og mange kunder, både privat og erhvervskunder, oplever pension som både uigennemsigtigt og meget lidt nærværende.

Kompliceret produkt på et presset marked

Kampen om erhvervskunderne er hård, og det er vanskeligt at konkurrere på pris og samtidig tjene penge, så eksisterende kunder får et tilfredsstillende afkast på deres ordninger.

Den udfordring kompliceres yderligere af, at Nordea Liv & Pension producerer et specielt produkt; dem, der køber vores pension på erhvervsmarkedet er ikke dem, der får gavn af produktet i sidste ende. Det er i stedet medarbejderne i de virksomheder, der vælger os som pensionsleverandør.

Sund forretning som løftestang for differentiering

Nordea Liv & Pension arbejder med at tænke kundeoplevelsen ind i den måde, vi møder potentielle kunder og i måden, vi styrker kundedialogen med vores eksisterende kunder. Fokus er på touch-points, som ikke kun er knyttet op på kerneforretningen, vores pensionsprodukter.

Fra internt fokusområde

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL