Vester Farimagsgade 3, 1606 København V
CMS til avancerede websites


Sitecore tilbyder software- og serviceløsninger, som gør virksomheder i stand til at kommunikere med sine kunder i kontekst og levere personaliserede oplevelser, som giver flere kunder og højere tilfredshed.

Vores fundament er Content Management Software til udvikling og drift af avancerede websites, som vi i samarbejde med vores partnernetværk leverer til en lang række kunder i hele verden, og som vi hos bl.a. analyseinstituttet Gartner igen og igen kåres som markedsledende indenfor.

Med basis i CMS har vi de seneste år imidlertid udviklet platformen betydeligt og er blandt markedslederne af komplette, digitale marketingplatforme med mulighed for at analysere kundedata og skræddersy kommunikationen specifikt til de enkelte brugere. Hvad enten de besøger en hjemmeside, læser en e-mail, bruger en smartphone app eller besøger en webshop. Det giver fremragende oplevelser for brugerner og det resulterer i bedre bundlinje for vores kunder.

Udover en række store internationale brands som f.eks. EasyJet, Volvo Cars og L’Oreal, tæller vores danske kunder bl.a. Danske Bank, Ørsted (DONG), Leo Pharma, nemlig.com, ECCO og Lakrids by Johan Bülow.