Jesper 'Kasi' Nielsen: "Marketing og distribution på min måde"

Hvis Kasi er et brand, er det blandt Danmarks mest kendte. I dette åbenhjertige interview med Marketcommunity fortæller Jesper Kasi Nielsen, hvordan han opnår enorm gennemslagskraft, og hvordan han bygger brands som Amazing Jewelry fra bunden. Man kommer let til at tænke på Simon Spies, når Jesper lukker op for posen. Hans syn på marketing er lige så uortodokst, som det er effektivt og underholdende.

Når vi nu skal tale om marketing, er det vel passende at spørge, hvor kommer navnene Kasi og Kasi-Jesper fra?

”Min mor fandt på det, da jeg startede min iværksætter virksomhed. Jeg var ude at rejse, og min mor skulle indsende nogle papirer for mig. Så hun tænkte ’Konsulent Armbånds Smykker Internationalt’ og forkortede det til Kasi. Det lød som et dumt navn, syntes jeg. Men det var jo kun til et holding-selskab, tænkte jeg naivt. Det er så gået hen og er blevet branding af virksomheden og af mig som person. Og jeg vil sige, at for mig er det et privilegium at få et kælenavn. At jeg ikke blot er Jesper Nielsen. Det var faktisk Brøndbys fans på Faxe tribunen, der gav mig

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL