Hvorfor vokser Native Advertising eksplosivt lige nu?

Der bliver talt mere og mere om Native Adverting og mange mener at det er den mest effektive marketingdisciplin lige nu. Ifølge Business Insider vil Native Advertising udgøre 76% af al digital reklameomsætning i 2021.

Er Native Advertising og Content Marketing i familie med hinanden?

Native Advertising bliver ofte forvekslet med Content Marketing, som dog er indhold på egne kanaler, hvorimod Native Advertising foregår på andre medie kanaler. Ganske enkelt er Native Advertising en måde at skabe relevant indhold til din målgruppe og ikke blot en ligegyldig Advertorial som vi tidligere kender det fra print. Med Native Advertising skaber man en form og et format der passer til det valgte medie og gir dermed målgruppen en relevant og værdifuld oplevelse. Disciplinen er også kendetegnet ved ikke at forstyrre den enkelte læsere med det medieforbrug vedkommende allerede har gang i. Native Advertising og reelt medieindhold skal være en integreret oplevelse, før det bliver en succes.

Ifølge Jesper Laursen fra Native Advertising Institute, kommer Native Advertising dog til at være en del af alle Content Marketing strategier, da Content Marketing ikke længere går hurtigt nok. I takt med at de sociale medier skruer ned

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL