Få kunderne tilbage i butikken med duftoplevelser

Hvordan dufter en møbelforretning, en tøjbutik, eller et varehus? Det spørger flere og flere butiksejere, marketing- og brand managers efterhånden sig selv. Kunderne er illoyale og handler i stigende omfang på nettet. Så hvad kan detailhandlen gøre for at skabe loyale og tilbagevendende kunder? De kan bringe alle sanserne i spil og skabe oplevelser med duft!

Har du overvejet at bruge duft i din virksomhed? Hvis svaret er nej, bør du måske overveje det en ekstra gang - for det virker. Vidste du, at vi med 40% nøjagtighed kan genkalde noget, vi  for fire måneder siden, men at vi med 60% nøjagtighed kan genkalde noget vi duftede for et år siden? Kunderne vil ganske enkelt huske deres ophold i butikken bedre, og det er der penge i.

Prøv at lukke øjnene. Tænk på en nyslået græsplæne, regnvejr på varm asfalt, nybagt brød eller friskbrygget kaffe - du kan helt sikkert genkalde minder og følelser ud fra, hvordan det duftede.

På samme måde kan du påvirke dine kunder. De husker simpelthen deres ophold i butikken bedre. I andre tilfælde kan købsadfærden stimuleres, så eksempelvis en lækker duft af chokoladekage får mundvandet til at løbe, så vi

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL