Stauning Plads 3,

1607 København V

 

Digitalt bureau, der er en del af det førende globale powerhouse AKQA
Vi bruger digital strategi, kreativitet og teknologi til at skabe værdifulde brandoplevelser, kunderejser og idéer til kunder i hele verden.

I AKQA er vi mere end 2.000 medarbejdere i 21 lande. 117 af os sidder i København og Aarhus og leverer på en lang række tekniske platforme på tværs af alle digitale touch points.

Fra idé til løsning

Vi arbejder for at skabe resultater. Det gør vi med idéer og innovation, der fokuserer på at skabe stærke digitale brugerrejser for vores kunder. Uanset opgaven, platformen eller konteksten.

Vores kompetencer er fordelt i tre overordnede discipliner: Strategi, kreativitet og udvikling. Det betyder, vi altid tænker hele vejen rundt om en opgave. Fra dine forretningsmål til de indledende idéer og helt frem til den færdigudviklede løsning.

Mange veje til målet

Ofte starter vi en opgave med en strategiproces. Andre gang giver det bedre mening at få produceret noget med det samme. Her har vi vores eget format for idégenerering, Creative Monsterjam, hvor rå kreativitet bringer os frem til et nyt produkt, en ny forretningsmodel, en service, et koncept eller noget helt femte. På ganske få timer.

Uanset hvad du har brug for. Så sikrer vi en rød tråd hele vejen igennem vores agile arbejde med UX, design, indhold og kode. Helt frem til din løsning er gået live, og vi hjælper dig med optimering, drift og support.