Derfor er H.K.H. Kronprins Frederik Danmarks dygtigste kommunikator

Er det sandt eller en myte, at kronprinsen er en dårlig kommunikator? Læs min analyse og se, om du er enig i, at vores afholdte tronfølger ikke bare er dygtig. Han er fantastisk.

Det hedder sig ofte, at Danmarks kronprins er en dårlig kommunikator. Ikke sjældent gør folk grin med de mange indskudte sætninger, de utallige forbehold og de upræcise formuleringer. Flere aviser har da også moret sig med at bringe udskrifter af interviews. Eksperter har stået i kø for at analysere og fælde dommen, at kronprinsen var dårlig til at kommunikere. Men er det en myte?

Hvad kan HKH Kronprins Frederik sige?

Man behøver ikke at kigge langt rundt i den kongelige kreds for at se, hvor galt det kan gå, hvis man siger noget som helst med mening. Hvis man udtaler sig positivt om noget, bliver det hurtigt udlagt som politisering, hvilket kongehuset ikke bør forfalde til. Eller endnu værre, så bliver det udlagt som, at kongehuset er et kommercielt talerør. Og fanden er løs i Laksegade. Det var heller ikke klædeligt, hvordan den afdøde prinsgemal blev udstillet, udskammet og hånet, blot fordi han tillod sig at vælge, hvor

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL