Anna Thygesen: ”Topledere skal tage sig sammen, og marketingchefer skal stille 3 spørgsmål til deres fine marketingplaner!”

Mange virksomhedsledere vil for lidt. Det slår Anna Thygesen fast i et interview med Marketcommunity, hvor den engagerede rådgiver fra WeDoCommunication giver topledere en opsang og stiller 3 skalpel skarpe spørgsmål til marketingchefer, der vil udfordre deres vanetænkning.

Hvilke opgaver løser du for dine kunder?

”Jeg arbejder med strategisk kommunikation, ikke ret meget eksekvering. Jeg laver en del i samarbejde med management bureauer, der udvikler forretningsstrategier. For kommunikation og forretning skal naturligvis hænge sammen, hvad den dog langt fra altid gør.

Og så arbejder jeg også meget med krisekommunikation. Det vil sige, at jeg kommer ind i sager, der er gået galt. Men også dette er strategisk, for der kommer simpelthen ikke noget godt ud af gøre, som mange gør: Nemlig at prøve at afhjælpe problemet on the fly. Jeg ser mange marketing- og kommunikationschefer, der har hver deres strategi og ender med at køre hver sin vej, med et pauvert resultat til følge. Kunderne aner ikke hvem virksomheden er og hvad den vil.”

Hvilken rolle har du?

”Jeg har en baggrund i salg og marketing og har siden koblet PR

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL