5 search tricks som kan øge din trafik

For at øge trafikken til virksomhedens website, er der få essentielle grundelementer som der skal være helt styr. Dine annoncers eksponeringer – og hermed chancen for, at en potentiel kunde klikker ind på virksomhedens website, afhænger blandt andet af quality scoren. Quality scoren øges i takt med, at der er synergi mellem annoncerne, websitet, søgeord og landingpagen.

Dette er udelukkende ét af flere grundelementer, hvorpå du kan øge trafikken og antallet af besøgende til dit website. En anden indgangsvinkel er, at sætte fokus på mulighederne og opsætningen i Google Ads – der eksisterer nemlig adskillige annoncetyper og måder at blive geneksponeret overfor tidligere besøgende.

Som CMO, eller anden stilling med varetagelse af virksomhedens online strategi, bør du sikre, at virksomheden benytter de korrekte annoncetyper på Google Ads – og får udnyttet potentialet til dets fulde.

Forbedring af virksomhedens eksisterende annonceformer på google Ads

  1. Udvælg de rette søgeor

Valget af søgeord har en bærende rolle for at lede trafikken til dit website. Hvis du vælger irrelevante søgeord, som ikke stemmer overens med dit produkt eller service, vil dine annoncers placeringer falde og sandsynligheden for at øge trafikken på dit website

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL