20 produktivitetsværktøjer du skal kende

Produktivitetsværktøjer tager mange forskellige former, og nye kommer på markedet hele tiden. Hos Sp8ces er vi dagligt eksponeret for brug af en del nye værktøjer - både internt og eksternt. I vores daglige omgang med iværksættere, freelancere og kreative hoveder.

Rundt på vores work lounges støder vi ofte på nye værktøjer, eller bliver bekræftet i udbredt brug af andre. Efterhånden som vi også møder flere og flere corporate medarbejdere på vores lokationer, ser vi et interessant overlap i brugen af en del værktøjer mellem startups og de mere etablerede.

Der er ingen tvivl om, at det er en jungle at finde de bedste værktøjer, og der er mange meninger om, hvad der fungerer bedst. Vi har dog forsøgt at identificere 20 værktøjer, som vi mener, du som minimum bør kende og overveje at benytte. Vi har undladt nogle af de mest kendte som Dropbox, Skype og Google Drive, som vi tænker alle efterhånden kender.

Slack

Slack er et af de mest benyttede og kendte kommunikationsværktøjer for dit team eller for en gruppe af personer. Slack fungerer i realtime og har masser af integrationsmuligheder til andre værktøjer som eksempelvis Google Drev, Dropbox,

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL